Tu smo, da vam pomagamo. Morda niste sigurni glede barve, morda pa vas zanimajo kakšne dodatne informacije o izdelkih? Nič zato. Tukaj smo da vam pomagamo, na našem email naslovu info@lasni-podaljski.net smo 24 ur na dan dosegljivi za kakršnakoli vprašanja in z veseljem vam bomo pomagali. Smo pa za vas pripravili tudi koristne informacije, katere vam bodo zagotovo pomagale pri nakupu in izbiri ;)!

 pomoc

Na kaj moramo paziti pri lasnih podaljških?

Najpomembneje pri lasnih podaljških je nega in shranjevanje lasnih podaljškov. Če želite, da vam lasni podaljški trajajo dlje in da ohranijo svoj svež ter sijoč videz, jih morate previdno in redno negovati tershranjevati v primernem okolju – seveda kadar jih ne nosimo. Ker obstaja več vrst podaljškov za lase kateri imajo različne potrebe po negovanju, vam priporočamo, da si preberete napotke v naši spletni trgovini ali se posvetujete s svetovalcem na info@lasni-podaljski.net!

Ali lahko barvamo lasne podaljške?

Naše naravne lasne podaljške lahko barvate. Glavno pravilo je, da je lažje potemniti lase, kot posvetliti. Blond podaljški oz. lasje so bili močno beljeni, zato moramo za njih pri barvanju še dodatno poskrbeti. Priporočamo vam, da si vaše podaljške pobarvate pri frizerju, kateri ima izkušnje z barvanjem lasnih podaljškov, da bi lahko dosegli željen odtenek, saj lastnoročno barvanje vam ne more zagotoviti ta pravega odtenka, če nimate izkušenj z barvanjem lasnih podaljškov. Pomembno: Vedno prvo poskusite pobarvati manjši delček las, in operite lase preden jih pobarvate! Ne priporočamo beljenja las. Vračilo in menjave ne upoštevamo, vkolikor ste podaljške pobarvali.

Ali lahko lase ovijamo in likamo?

Podaljške negujte in oblikujte kot vaše lase. Naše naravne lase, lahko oblikujete, orej ovijate in likate, ampak ker vročina škodi lasem, vam priporočamo, da uporabite zaščitni sprej za zaščito pred vročino in se tako izognete izsušenim lasem. Naše sintetične podaljške lahko toplotno oblikujemo le do max. 100c!

Kakšna je prednost Clip on oz. lasnih podaljškov na špangice?

Prednost lasnih podaljškov na špangice je ta, da so zelo enostavni za uporabo in negovanje. Lasni podaljški Clip on oz. lasni podaljški na špangice, ne uničujejo las, trajajo dlje ter vam zagotovijo nešteto modnih možnosti za vaš videz. Enostavno in zabavno.

Ali se podaljški na špangice opazijo med nošnjo?

Če jih pravilno vstavite oz. imate dovolj dolge lase za vstavitev clip on podaljškov, se vam zagotovo ne bodo videli.

Minimalna dolžina za vstavitev CLIP ON podaljškov naj bi bila približno dolžina las do ramen, v nekaterih primerih je možnost vstaviti tudi na nekolikor krajši las – odvisno od osebe in strukture las. Za svetovanje nas kontaktiraje na info@lasni-podaljski.net

 

Ali mi lahko podaljški na špangice odpadejo z las?

Ne morejo, saj so špangice katere so zašite na lasni trak, prevlečene z kvalitetnim silikonom s pomočjo katerega se podaljški čvrsto oprimejo vaših las.

Kaj je to SET lasnih podaljškov?

Set lasnih podaljškov pomeni, da dobite podaljške v več različnih ali enakih kosih oziroma lasnih trakovih. Npr.:

( 1xtrak 22cm širine, 2x trak 19 cm širine, ipd..)

Kako izgledajo podaljški zašiti skupaj?

Pri nekaterih naših paketih, vam ponujamo tudi lasne podaljške dvojno zašite skupaj. Najlažje vam bomo to razložili tako, da vam povemo, da vam več trakov zašijemo v enega iz katerega nastane debelejši oz. gostejši lasni trak oz. podaljšek. Priporočeno za osebe z gostejšimi lasmi.

Ali lahko izdelek vrnem in zahtevam kupnino?

Če želite izdelek vrniti ali zamenjati, nas morate obvestiti na email info@lasni-podaljski.net v roku 14 dni, daodstopate od pogodbe. Po zakonu imate potem 30 dni časa, da izdelek vrnete in zahtevate kupnino + stroške pošiljanja, kateri so nastali v primeru nakupa.

Ali lahko izdelek zamenjam?

Seveda lahko. Za zamenjavo izdelka zaradi kateregakoli razloga, nas obvestite na naš email info@lasni-podaljski.net in nam izdelek odpošljete na naš sedež podjetja ( NUTRIPLUS, MIRKO ROVČANIN s.p., Krnica 6a, 6275 Črni Kal ). Kadar izdelek sprejmemo, vam bomo v roku dobave odposlali novega. Če ste izdelek zamenjali zaradi napačne barve, se prosim posvetujte glede barve z našim svetovalcem na email naslovu ali pa pošljite manjši pramenček vašega lasu, da ga lahko primerjamo z našim barvnim obročem.

Ali si lahko podaljške sam/a vstavim?

CLIP ON podaljške oz. lasne podaljške na špangice si lahko sami vstavite, kajti so zelo enostavni za uporabo in ne potrebujete znanja podaljševanja las. Pri ostalih sistemih podaljševanja las, npr. lasni prameni oz. čopki vam priporočamo, da to storite pri osebi katera ima znanje oz. izkušnje z podaljševanjem las ter za to storitev pridobljeno licenco in se izognete nepotrebnim izkušnjam.

Ali nižja cena pomeni, slabša kvaliteta?

Ne. Smo ekskluzivni uvoznik lasnih podaljškov katere prodajamo po realnih cenah, kateri se gibljejo po evropskih trgih. Cene se bistveno lahko razlikujejo pri nas, kakor v salonih, kajti naši dobavitelji so direktenproizvajalec las, katere prodajamo.

Ali imate fizično prodajalno las ali salon?

Trenutno poslujemo le preko spletne strani, vsekakor pa načrtujemo specializirani salon ali prodajalno v bližnji prihodnosti.

Ali lahko izdelate podaljške po meri oz. po naročilu?

Vsekakor. Izdelujemo tudi podaljške po naročilu oz. v željenih dimenzijah stranke. Če stranka želi, ji lahko iz skupne širine trakov posameznega paketa v spletni strani, preuredimo po meri. Primer : XL paket ima skupno širino vseh trakov 146cm. Iz te širine vam lahko preuredimo paket po vaši želji, kot primer vam bomo zapisali, da iz XL paketa lahko izdelamo “set” lasnih podaljškov v merah 2x23cm + 2x20cm + 4x15cm = 146cm. To je le na hitro prirejen primer, vsak paket pa lahko preuredimo po vaši želji. Trakove, lahko tudi dvojno zašijemo, za večjo gostoto ( Šivanje enega traka na drugega ).

Koliko znaša poštnina?

Stroški poštnine in pakiranja znašajo 3,50 EUR za vse izdelke oz. za skupni znesek do 60,00 EUR. Za zneskenad 60,00 EUR ali izdelke plačane po predračunu je poštnina brezplačna. Preberite si pogoje poslovanja.

Kolikšen je rok dobave?

Vse izdelke katere imamo na zalogi dobavimo v roku 1-3 delovnih dni.

Za izdelke katere nimamo na zalogi, je predvidena dobava v roku 7-14  delovnih dni.

V dobavni rok ne štejemo vikendov.

Ali ponujate količinski popust ali sponzorstvo?

Fizičnim osebam ponujamo dodatne količinske popuste v primeru, da so redni kupec pri nas. V kolikor imate namen opraviti nakup višjega zneska v naši spletni trgovini, nas lahko kontaktirate na naš email naslov :info@lasni-podaljski.net, ter se tako dogovorimo za dodatni popust. Sponzorstva že ponujamo in vedno nudimo zanimivim in zainteresiranim posameznikom ter podjetjem.

Kje dobim promocijsko kodo?

Promocijske kode so izredna vrsta popustov. Promocijske kode, ponavadi podelimo rednim kupcem. Če se včlanite v našo Facebook skupino, si lahko izkoristite dodatni 5% popust z promocijsko kodo zapisano pod skupino. Če ste prijavljeni v naše novičke, boste s časom dobili tudi kakšen email promocijski popust oz. kodo.

Ali ponujate podaljševanje las?

Zaenkrat ne ponujamo storitve podaljševanja las. V bližnji prihodnosti imamo namen odpreti svojo fizično prodajalno in ponujati storitev podaljševanja las ( tudi na domu ). Če ste zainteresiran/a frizer/ka in imate znanje iz podaljševanja las ( ter licenco ), vam lahko ponudimo sodelovanje in dogovorjen odstotek zneska za podaljševanje las našim strankam. Več na info@lasni-podaljski.net

Kako določim pravo barvo podaljškov?

Če niste sigurni glede izbire barve lasnih podaljškov, vam priporočamo da se posvetujete z nami preko email naslova : info@lasni-podaljski.net

Da bi vam pomagali pri izbiri barve, od vas potrebujemo :

 

  • Šifro barve vaših las ( če lase barvate, je šifra zapisana na škatli barve )
  • Sliko vaših las ( slikano na dnevni svetlobi, z jasno razvidnim odtenkom – obraz lahko zakrijete, bistveno je da si lahko preko slike predstavljamo za kakšno barvo se dejansko gre )
  • Pramenček vaših las ( dovolj je tudi majhen pramen, da ga lahko primerjamo z našim barvnim obročem ) Pramen pošljete na naš sedež podjetja ; NUTRIPLUS, MIRKO ROVČANIN s.p., Krnica 6a, 6275 Črni Kal.

 

Z določanjem barve smo izkušeni in vas prosimo, da to prepustite nam in se tako obojestransko izognemo dodatnim nepotrebnim stroškom ( poštnina – pakiranje ) Izkušnje lahko dokažejo, da smo več kot 90 odstotkom strankam, določili ta pravo barvo, tudi preko spleta.

Barvna karta in pomoč pri izbiri barve

Največji problem večini strank predstavlja taprava izbira barve, vsekakor pa se tudi marsikomu zdi tudi skeptično izbirati barvo las na podlagi fotografije. Vse to je v nekaterih primerih res, lahko pa se pohvalimo da v veliki večini skoraj vedno zadanemo ta pravo barvo stranki, ko se le ta odloči za nakup pri nas.

Kako izbrati ta pravo barvo lasnih podaljškov v samo 3 korakih.

 

1. Pod vsakim izdelkom je barvna karta ali barvni izbirnik. ( Slika odspodaj )

Barvo lahko izberete s pomočjo izbirnika. Ko kliknete na šifro barve, se vam pokaže pramen v omenjeni barvi. Sliko lahko povečate in si jo podrobno ogledate. Če vam je lažje pa lahko primerjate barve s pomočjo barvne karte, ki jo ponujamo na naslednji povezavi ( Klikni tukaj ).

pomoc1

2. Druga možnost za določitev ta prave barve je, da nam pošljete sliko vaših las. Kako to naredite? Enostavno slikajte vaš las, na dnevni svetlobi. Pod umetno svetlobo vaš pramen ne bo izkazal ta pravega pigmenta oziroma barve vaših las. Sliko pošljete na naš email naslov: info@lasni-podaljski.net in mi vam bomo v roku parih minutk ali urc odgovorili ;)! NE POZABITE, najlažje je določiti barvo z visokoresolucijske (kvalitetne) slike, slike iz manj zmogljivejših mobilnikov, slikane v temi in podobno nam ne morejo pomagati.

 

3. Tretja možnost, da bi določili ta pravo barvo in seveda najsigurnejša odločitevje, da nam pošljete šifro vaše barve ( v kolikor se barvate ) ali pa pramenček vaših las. Tako je, pramenček vaših las :). Pramenček je lahko majhen, ampak zadosti gost, da ko ga prilepite skupaj na list, da je jasno razviden odtenek vaših las.

 

Do kod segajo lasje ?

Vas zanimajo kako dolgi bodo vaši lasje s podaljški?

Predvidoma je pod vsakim izdelkom slika (legenda) kjer to označuje. V kolikor pa pod izdelkom te slike ni, pa si lahko pomagate s pomočjo spodnje slike.

pomoc2