Tu smo, da vam pomagamo. Morda niste sigurni glede barve, morda pa vas zanimajo kakšne dodatne informacije o izdelkih? Nič zato. Tukaj smo da vam pomagamo, na našem email naslovu [email protected] smo 24 ur na dan dosegljivi za kakršnakoli vprašanja in z veseljem vam bomo pomagali. Smo pa za vas pripravili tudi koristne informacije, katere vam bodo zagotovo pomagale pri nakupu in izbiri ;)!
 pomoc
[hrf_faqs category='Slovensko']

Barvna karta in pomoč pri izbiri barve

Največji problem večini strank predstavlja taprava izbira barve, vsekakor pa se tudi marsikomu zdi tudi skeptično izbirati barvo las na podlagi fotografije. Vse to je v nekaterih primerih res, lahko pa se pohvalimo da v veliki večini skoraj vedno zadanemo ta pravo barvo stranki, ko se le ta odloči za nakup pri nas. Kako izbrati ta pravo barvo lasnih podaljškov v samo 3 korakih.   1. Pod vsakim izdelkom je barvna karta ali barvni izbirnik. ( Slika odspodaj ) Barvo lahko izberete s pomočjo izbirnika. Ko kliknete na šifro barve, se vam pokaže pramen v omenjeni barvi. Sliko lahko povečate in si jo podrobno ogledate. Če vam je lažje pa lahko primerjate barve s pomočjo barvne karte, ki jo ponujamo na naslednji povezavi ( Klikni tukaj ). pomoc1 2. Druga možnost za določitev ta prave barve je, da nam pošljete sliko vaših las. Kako to naredite? Enostavno slikajte vaš las, na dnevni svetlobi. Pod umetno svetlobo vaš pramen ne bo izkazal ta pravega pigmenta oziroma barve vaših las. Sliko pošljete na naš email naslov: [email protected] in mi vam bomo v roku parih minutk ali urc odgovorili ;)! NE POZABITE, najlažje je določiti barvo z visokoresolucijske (kvalitetne) slike, slike iz manj zmogljivejših mobilnikov, slikane v temi in podobno nam ne morejo pomagati.   3. Tretja možnost, da bi določili ta pravo barvo in seveda najsigurnejša odločitevje, da nam pošljete šifro vaše barve ( v kolikor se barvate ) ali pa pramenček vaših las. Tako je, pramenček vaših las :). Pramenček je lahko majhen, ampak zadosti gost, da ko ga prilepite skupaj na list, da je jasno razviden odtenek vaših las.  

Do kod segajo lasje ?

Vas zanimajo kako dolgi bodo vaši lasje s podaljški? Predvidoma je pod vsakim izdelkom slika (legenda) kjer to označuje. V kolikor pa pod izdelkom te slike ni, pa si lahko pomagate s pomočjo spodnje slike.

pomoc2