Clip on lasni podaljški oziroma lasne podaljške na sponko, si lahko enostavno ter v parih minutah sami vstavite v svoje lase v udobju vašega doma! Sprva si boste morda morali vzeti kakšno minutko več ali kakšno roko več, če boste povprašali prijatelje za pomoč, bo pa z vsakim novim vstavljanjem vedno hitrejši postopek podaljševanja las. Ne obupajte takoj, CLIP ON podaljški so ena izmed najbolj nošenih lasnih vložkov na svetu zaradi svoje praktičnosti in cenovne ugodnosti. Torej kako vstavljamo lasne podaljške?

PRIMER :

 

clip-on

Enostavno in zabavno, dolgolaska v samo nekaj minutkah!

POMEMBNO!

V spodnji galeriji imate slikovno predstavo, kako se podaljške na špangice vstavlja. Zgledujte se po slikah.

Galerija

Vstavljanje TapeIT podaljškov

Tape / samolepilne podaljške vstavljamo tako, da izberemo večji pramen ( širok cca 4cm) in na spodnji ter zgornji del pramena, ki smo ga ločili od lasišča prilepimo samolepilni podaljšek. Ker je na samolepilnih podaljških močno poliuretansko lepilo, priporočamo, da ga aktivirate s pomočjo toplotne pištole na obeh koncih (če nimate toplotne pištole, priporočamo likalnik za lase), da bodo lasni podaljški se boljše fiksirali v vaše lase. Že sama beseda pove, da se pri samolepilni podaljških gre za lasne zavesice z lepilom, katere vstavimo v naše lase. Pri nas ponujamo zavesice v 4cm širine (v kompletu od 10 komadov) ali takšne v 8cm širine. Odstranjujemo jih s pomočjo tapeIT keratin removerja in jih lahko večkrat uporabimo, če dokupimo leipilo za samolepilne lasne podaljške.

Primer vstavljanja 1 :

 

clip-on12

Primer vstavljanja 2 :

clip-on13

Enostavno vstavljanje pri vas doma, brez kakršnihkoli pripomočkov!

Priporočamo, da vam lasne podaljške vstavlja oseba z znanjem in licenco iz podaljševanja las in več-letnimi izkušnjami, saj se boste tako izognili nepotrebnim slabim izkušnjam

Vstavljanje microring podaljškov

Alternativno podaljševanje las z MICRORING podaljški!Microring podaljševanje ( hladno podaljševanje ) las, je primerno za skoraj vsak tip las, razen za osebe z lomljivi lasmi. Dobre strani microring podaljševanja:

-Relativno lahki za vstavljanje
-Brez vročine in lepilo, kateri vam lahko uničijo lase
-Enostavni za odstranjevanje in pomikanje
-Naravni videz in neopazni

Poznamo dve vrsti microring podaljškov.

I tip Microring podaljški – standardna verzija microring podaljškov, kjer posamezen pramen vsebuje v paličico izoblikovan keratin, na katerega kasneje stisnemo majhen bakren/aluminijast obroček, za fiksnost.

Micro loop – bolj priročna verzija za tiste, ki ste mojstri za vse, saj že vsebujejo obročke in “hakeljc” s pomočjo katerega pramen pričvrstimo na naše lase.

Korak 1 – Razdelite lase, začnite vedno pri dnu lasišča.

Korak 2 – Vstavite microring obroček na microring iglo.

Korak 3 – Zgrabite pramen las s pomočjo microring igle.

Korak 4 – Povlecite pramen skozi microring obroček, kateri se nahaja na igli.

Korak 5 – Vstavite microring čopek/pramen ( I tip ) skozi microring obroček.

Korak 6 – S pomočjo klešč, stisnite microring obroček in tako zagotovite fiksnost microring obročka.

Več pod galerijo.

POMEMBNO!

Priporočamo, da si podaljške vstavite pri osebi z znanjem oz. licenco iz podaljševanja las in se tako izognete nepotrebnim izkušnjam!