Hitra sprememba frizure?

Enostavno v samo nekaj minutah lahko spremenite vaš videz, tako da si pripnete enega od vložkov in že ste na poti. Je lahko še kakšna enostavnejša rešitev za tako hitro spremembo frizure?

Lasni vložki so zelo enostavni za uporabo, cenovno ugodni in dobavljivi v veliko različnih stilih, pa naj bo to dolg kodrasti čop, fru fru, figa in še veliko ostalih izdelkov s pomočjo katerih si lahko hitro in učinkovito korenito spremenite videz vaše pričeske in vaše celostne podobe.

Kako izbrati in namestiti ta pravi lasni vložek za vsako od nas? Čisto enostavno.

Ponavadi so lasni vložki zelo enostavni za uporabo, če se seveda držite nekaj manjših pravil, da ne bodo preveč izstopali v vaši prenovljeni podobi.

  • Izbrati morate pravo barvo, ali takšno, ki se bo ujemala z barvo vaših las.
  • Zelo pomembno je tudi izbrati zadosti gost lasni vložek, kar pomeni, da vaša pričeska ne bo izgledala preredko.
  • Pomembna izbira je tudi način namestitve, imamo lasne vložke, ki se jih vstavlja s pomočjo večje špange ali takšne, ki jih enostavno zavežemo, izbira je vaša.
  • Pomembno je tudi, da lasni vložek močno fiksirate na vaših laseh, to lahko storimo tako, da vaše lase spnemo v figo – na katerega potem vstavimo lasni vstavek čop.

Zelo pomembno je, da izberete čimbolj podobno barvo vaši in seveda ne preredek lasni vložek, da bo vaša pričeska izgledala naravno in čudovito.

Eno od pravil za lasne vložke je tudi to, da daljši kot je čop, višje na našem lasišču ga vstavimo, da se znebimo občutka in strahu pred izpadom lasnega vložka.