Zakaj izbrati sintetične Clip on podaljške?

Pri izbiri lasnih podaljškov vedno moramo paziti tudi na to, da vemo iz kakšnih materijalov so. Vsekakor so lasni podaljški iz čisto naravnih las daljše obstoječi in lepše pristojijo naši pričeski. Ampak nič za to, če potrebujete lasne podaljške le za posebne priložnosti in za “budžet” ceno, lahko za primerno ceno opravite nakup podaljškov iz sintetičnih materijalov. Obstajajo različne vrste sintetičnih vložkov, kot so kanekalon ali termofibre, slednji so seveda nova pridobitev v svetu las, kajti lahko jih obdelujemo tudi s toploto, kar prej z navadnimi sintetičnimi podaljški nismo smeli.

Naj vas ne skrbi videz vaše pričeske, tudi če nosite sintetične lase, saj so novi termofibre lasje zelo podobni naravnim in se zelo podobno tudi ponašajo. Glede na to, da je za standardni paket potrebno odšteti le 1/3 cene, je vsekakor ta opcija primerna za vas, če lasnih podaljškov ne nosite vsaki dan v službo ali v prostem času.

Vedno poskrbite, da jih tudi negujete po navodilih, da bodo ostali lepi in sijoči dlje časa, če pa ste se že odločili za termofibre lase, potem vedite, da jih lahko toplotno obdelujemo do 180 stopinj celzija!