Tuje zvezdnice in lasni podaljški

Peto mesto lahko zasluženo podelimo lepotički Cheryl Cole. Za podaljške se je odločila ob začetku svoje solo kariere, ker si je želela bolj prefinjenega videza. S čokoladno rjavo barvo je poživila svoj stil in z dolgimi, valovitimi podaljški je dosegla vrh elegance.

cheryl_cole

 

Četrto mesto pripada Beyonce, ki zagotovo ima rada raznolikost: njeni lasje so enkrat kodrasti, spet drugič ravni občasno pa tudi valoviti. Njena skrivnost se skriva v clip in lasnih podaljških, ki jim pevka ostaja zvesta, uporablja pa pretežno naravne barve, ki poudarjajo njeno temnejšo polt.

beyonce

 

Tretje mesto je zasedla vedno osupljiva Kim Kardashian. Te zvezdnice pa si brez lasnih podaljškov skoraj ne moremo predstavljati. Kim uporablja več metod podaljševanja las prevladuje pa clip in, baje so jo že tudi večkrat zalotili med nakupovanjem svojih dolgih, temnorjavih čopkov v trgovini z lasnimi pripomočki. Njen izgled pa je vedno raznolik in čudovit, saj pri nošenju podaljškov uporablja kar nekaj ustvarjalnosti . Podaljške pa ima tudi njena sestra Kourtney.

Kim Kardashian Fragrance Launch at Macy's Glendale Galleria, Glendale, CA
Kim Kardashian Fragrance Launch at Macy’s Glendale Galleria, Glendale, CA

 

Drugo mesto si ji prislužila 25-letnica, ki nas s svojim izgledom in raznolikostjo vedno popolnoma preseneti. Predstavila se nam je kot dolgolasa rjavolaska in nas dvignila na noge kot rdečelasa, ekstravagantna zapeljivka, to pa ni nihče drug kot aktualna pop diva- Rihanna.

rihanna

 

In končno komu se je uspelo povzpeti do vrha naše lestvice podaljševanja las? Medijsko najbolj privlačna zvezda podaljševanja, ki je nikakor ne bi smeli prezreti in je izven kakršnekoli konkurence na tem področju je Paris Hilton.

paris_hilton
Poleg naših zvezd se podaljševanja las poslužuje veliko drugih zvezdnic, še nekaj takih primerov so:Jennifer Aniston, Catherine Zeta Jones, Elle MacPherson, Heidi Klum, Fergie, Adriana Lima itd. Zagotovo se v tem krogu najde tudi kdo vaših idolov.